Informatie

CND ™ SPECIALIST

 

CND™ SHELLAC™ Brand 14+ Day Nail Color is dé originele UV-cured polish die zorgt voor ruim twee weken lang een schitterend hoogglans resultaat.

SHELLAC™ wordt altijd aangebracht door een professional die hiervoor een opleiding heeft gevolgd bij CND™. Gecertificeerde professionals werken dan ook allemaal volgens voorgeschreven stappen.

CND™ SHELLAC™ is in tegenstelling tot veel andere UV-cured polishes geheel veilig in gebruik (Ook voor zwangere dames!). Bij alle producten die CND™ op de markt heeft gebracht, staat de gezondheid van de natuurlijke nagel voorop. Bij een SHELLAC™ behandeling wordt de natuurlijke nagel dan ook niet beschadigd door middel van de nagel op te ruwen. Ook het verwijderen van SHELLAC™ is geheel veilig en pijnloos. SHELLAC™ wordt snel en eenvoudig verwijderd door middel van een wrap die enkel de nagel bedekt en doordrenkt is met CND™ Nourishing Remover.

 

Bruidstyling

 

Het is jouw speciale dag en je wilt eruit zien als jezelf, alleen dan specialer dan normaal. Beauty Cocktail doet er alles aan om het totale plaatje van jurk, kapsel en visagie juist te balanceren. Van Natural tot Glam look, de laatste trends in bruidsvisagie zijn bij ons bekend. De combinatie en vakkennis die wij bieden is uniek. Beauty Cocktail werkt uitsluitend met topkwaliteit producten zoals Mac Cosmetics, Make up Studio en Bobbi Brown. Deze producten zijn geschikt voor alle huidtinten.

 

Beauty Cocktail werkt met een intakeformulier ter voorbereiding op de proefsessie. Hiervoor plannen wij samen met u een afspraak, in onze studio te Purmerend.

Ook  verlenen wij de service om bij u langs te komen en alle wensen te bespreken.

Gelijktijdig met het formulier wordt de datum van de proefsessie ingepland, meestal is dit zo’n 6 weken vóór uw trouwdag.

Als je helemaal tevreden bent en de perfecte bruidsstyling gemaakt is worden alle producten in je persoonlijke cocktail vastgelegd. Ook maken wij foto’s als geheugensteun voor de grote dag.

 

Belangrijke gasten zoals de moeder van de bruid, familie, de bruidsmeisjes of vriendinnen kunnen uiteraard ook opgemaakt worden.

VISAGIE Make-Up

 

Het klinkt eenvoudig, even opmaken en dan de deur uit.

Als make-up artist passen wij de fijne kneepjes toe. Hierdoor blijft de aangebrachte make-up mooi en lang zitten en is je uitstraling precies zoals je het wilt hebben.

Wij werken uitsluitend met topkwaliteit producten en volgen de laatste trends op de voet.

 

Workshop

 

Workshop eigen make-up

Als voorproefje hebben we een leuke avondcursus eigen make-up, een gezellige avond die ook prima geschikt is om samen met een vriendin te doen.

De volgende onderwerpen zullen oa. deel uitmaken van jouw workshop:

Materialenkennis
Hygiëne
Huidtypes
Camoufleren
Shapen / highlighten / blush
Wenkbrauwtechnieken
Nude look
Basismake-up
Smokey eyes